Zwangerschapsmassage

VOORDELEN VAN EEN ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Waarom zou ik eigenlijk een zwangerschapsmassage nemen? Je zal er nog verbaasd over zijn hoeveel voordelen een zwangerschapsmassage eigenlijk heeft.

  1. Ontspanning. Door de huid intensief aandacht te geven komen er chemische stoffen vrij in het lichaam dat kan leiden tot ontspanning. De stoffen zijn goed voor zowel jou en je baby.
  2. Lekker in je vel. Als je in het tweede trimester last krijgt van je rug en benen kan een massage verlichting bieden. In het derde trimester kun je dankzij de snel groeiende baby ook last krijgen van bekken en schouders. Een massage is dan een prima uitkomst.
  3. Versterkt immuunsysteem. Door een ontspannende massage wordt je immuunsysteem versterkt waardoor je minder vatbaar bent voor ziekten.
  4. Beter slapen. Zwangere vrouwen die regelmatig gemasseerd worden slapen beter.
  5. Minder stress. Massages verminderen de aanmaak van cortisol (het stresshormoon) in de hersenen waardoor je dus minder stress hebt.
  6. Afvalstoffen sneller kwijt. Tijdens een zwangerschapsmassage verbetert je bloedcirculatie en je lymfenstelsel wordt gestimuleerd. Dit zorgt ervoor dat zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen sneller door je lichaam vervoerd worden van en naar je baby.
  7. Verlichting bij spataderen. Dankzij de massage krijg je een betere doorbloeding, wat verlichtend kan werken bij spataderen.
  8. Minder kans op te vroeg geboren baby. Onderzoek heeft laten zien dat vrouwen die regelmatig een zwangerschapsmassage kregen minder vaak een vroeggeboren baby kregen in vergelijking tot een groep zonder massages. Ook was de kans op een te lichte baby kleiner.

HOE VAAK LATEN MASSEREN?

Als je het eenmaal een paar keer hebt gedaan ben je vast en zeker verkocht. Hoe vaak kun je je laten masseren? Sommige vrouwen komen in het tweede trimester 1 keer in de vier tot zes weken. Als de zwangerschap in het derde trimester zit komen vrouwen vaak 1 keer in de 2 weken. De snelgroeiende baby zorgt dan vaak voor extra rug- en schouderklachten. Vaak kan 1 zwangerschapsmassage al verbetering of verlichting bieden. Daarnaast heb je dan toch verlof en is het heerlijk even te relaxen.

Wil je graag genieten van een zwangerschapsmassage. In de provincie Gelderland ( Brummen) bieden wij dit aan. Wij kunnen ook op locatie komen. Overleg even met ons wat je wensen zijn.

Informatie:

Vanaf week 14 van je zwangerschap kun je bij ons een zwangerschapsmassage boeken. Wij beschikken over een speciale zwangerschapsmassagetafel. Deze heeft een uitsparing voor je buik en borsten. Zo kun je op je buik liggen! Wil je liever op de rug of zij liggen dan kan dat ook en wil je niet je buik gemasseerd hebben dan leggen we de aandacht meer op de rug of benen. Vooraf aan de massage bespreken we je wensen.  Een zwangerschapsmassage duurt 45 min. Kom je voor de eerste keer dan zal er een intake zijn van 15 min. Hou daar dus rekening mee dat je dan wat langer bij ons bent. Zijn er klachten bespreek deze eerst met je verloskundige of gynaecoloog. Wil je liever alleen een rug of voetmassage dan kan dat natuurlijk ook.

Wij beschikken ook over een Rebozo massagedoek

Wat zijn de kosten?

Kosten voor een zwangerschapsmassage:

€75 €50 voor 60 min. massage

Je bent wel langer bij ons. 🙂

Wil je de minuten uitbreiden of minderen dan is dat zeker mogelijk!

Kom samen met je partner of vriendin en boek een duo-massage voor maar €75.

TIP: Neem je nagellakje mee! Aan het einde van je zwangerschap kan je moeilijk zelf nog je nagelslakken. Ik doe het graag even voor je!

Voor reserveren en vragen over de mogelijkheden mag je mailen naar info@wieghuren.nl of bellen  met 06-22290482 . Je kan naar ons komen in Brummen maar we kunnen ook bij jou komen of op het werk. Ook leuk om te boeken bij een babyshower.

Onze massages zijn uitsluitend gericht op ontspanning en zwangerschap