*Wieg Gin Leander

Wieg Gin is een ovale hangwieg van het merk Leander. De rustige en zacht glijdende bewegingen stimuleren de zintuigen en geven uw kind een veilig gevoel, zoals in de baarmoeder. Je kan de wieg met een haak aan het plafond hangen maar wij hebben ook een stevige driepoot te huur waar je de wieg ‘in’ kan hangen, zoals op de foto te zien.

wieg-gin-benteleander-wieg-met-matrasje-wieg-huren

Wieg Gin wordt geleverd met matras, moltonhoes, hoeslaken, laken, dekentje en hemeltje. De hoes van het matras is geheel afritsbaar en kan daardoor makkelijk gewassen worden. Een tweede set bedlinnen  is extra bij te huren voor €8.50

Huurprijzen:

Voor 4 weken € 29,50. Daarna €4.12 per week.

Voor 8 weken €45,99. Daarna €2.75 per week.

Voor 12 weken €56,99. Daarna €2.50 per week.

Voor 16 weken €67,- Daarna €2.- per week.

Let op: Mocht je de driepoot bij de wieg willen gebruiken, geef dit dan bij de reservering aan ons door. De driepoot die wij bij de wieg verhuren  is een originele Leander driepoot. Kosten zijn €40 ,- voor de gehele huurperiode.

Boven genoemde prijzen zijn incl. BTW en excl. 1 x handelingskosten €6.99. De wieg wordt verstuurd met PostNL, de verzend en retourkosten zijn voor eigen rekening en zijn €6.85 .Huur je de wieg incl. 3 poot dan word de wieg door ons bezorgd. De kosten om de 3 poot te verzenden zijn erg hoog.

Ik wil de wieg graag reserveren. info@wieghuren.nl