*Wieg Bopita met nieuw matras

chloe-0039Wieg Bopita huur je nu incl. nieuw matras! Wieg Rik is een witte wieg van het merk Bopita. Wieg Rik hebben we ook in het roze.

Wieg Rik is een witte wieg van het merk Bopita gemaakt van vurenhout. De spijlen zitten op veilige afstand van elkaar, hiermee voldoet de wieg aan alle veiligheidseisen. Vanuit je eigen bed kun je prettig in de wieg kijken hoe het met je kleintje gaat.

De afmetingen van wieg Rik zijn 84cm x 45cm x 80/110cm. De wieg wordt geleverd met NIEUW matras en 1 set bedlinnen bestaande uit: molton, hoeslaken, laken en dekentje. Een tweede set bedlinnen is extra bij te huren voor €8,50. Wil je ook een piekstok met sluier erbij huren dan komen er nog €9.75 bij de huurperiode. 

Wanneer je de periode van huren in laat gaan mag je zelf bepalen. Heb je spoed bij je bestelling? Geef dit dan duidelijk bij ons aan. Wil je de wieg geleverd hebben op de uitgerekende datum dan is dat mogelijk. Stel dat je eerder weeën krijgt dan dat de wieg bij je is dan sturen wij hem zsm op.

 

Huurprijzen wieg Bopita Rik.   Je huurt de wieg met een nieuw matras vanaf 12 weken!  op=op                                                          Verlengen of schuiven van de huurperiode kan altijd.

Voor 4 weken € 41,50. Daarna €4.12 per week. Inclusief 1 set bedlinnen

Voor 8 weken €64,99. Daarna €2.75 per week. Inclusief 1 set bedlinnen

Voor 12 weken €84,99. Daarna €2.50 per week.  Incl. 1 set bedlinnen en nieuw matras

Voor 16 weken €96,- Daarna €2.- per week. Incl. 2 sets bedlinnen en nieuw matras

Boven genoemde prijzen zijn incl. BTW en excl. 1 x handelingskosten €7.99. De wieg kan verstuurd worden via PostNl, de verzend/retour kosten zijn €8,50 en voor eigen rekening. Voor verzending naar het buitenland gelden andere prijzen. De wieg wordt geleverd in een stevige doos.

 

Gelijk de wieg aanvragen/reserveren. Soms doet het contactformulier het niet en dan mag je mailen naar info@wieghuren.nl

Informatie Bopita wieg

Wieg Rik vraag je aan via het formulier op de website. Je krijgt van ons dan een overeenkomst/factuur per mail (check even je spam)

Bezorging en retourneren gaat via Postnl en wij rekenen €8.50 (Nl) per zending. Voor buitenland gelden andere bezorgprijzen. Voor het retouneren €8.50 heb je nodig een printer om het label uit te printen en breed/goed tape om de doos dicht te plakken. Wij willen je vragen om zuinig te doen met de dozen. De dozen willen wij graag vaker gebruiken dan 1 keer. De wieg lever je weer in bij een Postnl punt in de buurt. Bewaar de bon van afgifte goed. Heb je moeite met de wieg retour brengen naar het Post kantoor omdat je bijv. geen auto hebt. Laat het ons dan even weten.

Je betaald éénmalig €7,99 handelingskosten.

Verlengen of schuiven van de huurperiode is geen probleem en kan altijd.

Spoed, voor 12.00 uur besteld en verwerkt is onder normale omstandigheden de volgende werkdag in huis.

Gratis afhalen en retourneren kan in Brummen

img_6032