–>Leander wieg-wieg standaard

Deze prachtige Leander wieg is een ideale oplossing in kleine ruimtes!

De rustige en zacht glijdende bewegingen stimuleren de zintuigen en geven uw kind een veilig gevoel, zoals in de baarmoeder.

wieg-gin-bente

Je kunt de wieg eenvoudig ophangen aan een draagbalk in het plafond met een ophanghaak of je kunt de wieg bevestigen aan de (los verkrijgbare) Leander wiegstandaard. Deze standaard heeft wel wat ruimte nodig. De hangwieg is gemaakt van stevig materiaal en kan in hoogte versteld worden.

Eigenschappen

  • – Materiaal: 100% katoen
  • – Wasbaar op 60°C
  • – In hoogte verstelbaar
  • – Inclusief bedlinnen en matras
  • – Wiegstandaard los te huren

 

leander-wieg-met-matrasje-wieg-huren

Wieg Gin wordt geleverd met matras, moltonhoes, hoeslaken, laken, dekentje en hemeltje. Een tweede set bedlinnen is extra bij te huren voor €8.50

Huurprijzen:

Voor 4 weken € 29,50. Daarna €4.12 per week.

Voor 8 weken €45,99. Daarna €2.75 per week.

Voor 12 weken €56,99. Daarna €2.50 per week.

Voor 16 weken €67,- Daarna €2.- per week.

Let op: Mocht je de driepoot bij de wieg willen gebruiken, geef dit dan bij de reservering aan ons door. De driepoot die wij bij de wieg verhuren is een originele Leander driepoot. Kosten zijn €40 ,- voor de gehele huurperiode.

Boven genoemde prijzen zijn incl. BTW en excl. 1 x handelingskosten €7.99. De wieg wordt verstuurd met PostNL, de verzend en retourkosten zijn voor eigen rekening en zijn €6.99 .Huur je de wieg incl. 3 poot dan word de wieg door ons bezorgd. De kosten om de 3 poot te verzenden zijn erg hoog.

Ik wil de wieg graag reserveren. Stuur dan even een mail naar info@wieghuren.nl 

Wil je alleen de poot bij ons huren? Neem dan contact met ons op en vraag naar de beschikbaarheid en prijs.

Aan de Leander Wiegstandaard kun je heel eenvoudig de Leander Wieg ophangen. De standaard staat stevig op de grond en is voorzien van anti-slip voetjes. De standaard staat op 3 poten en is gemaakt van hoogwaardig beukenhout. Met een kleine beweging kan je kindje de wieg zelf laten bewegen. Dat zorgt voor een veilig en beschermd gevoel bij je kindje.