♥ Voedingskussens

VoedingskussenEen UNIEK multifunctioneel voedingskussen bestel je bij Wieg Huren helemaal naar eigen wens.

Jij bent de ontwerper!  Jij ontwerp samen met ons jouw voedingskussen en onze coupeuse maakt hem speciaal voor jouw. Met een voedingskussen kun je op een comfortabele manier borstvoeding geven. Fijn voor mama en baby.

 

Alle voedingskussens worden gemaakt van kwalitatief zeer goed materiaal. Dit materiaal bestaat uit katoen en EPS parels. Onze producten worden gemaakt door gediplomeerde coupeuses.

Een voedingskussen ondersteund je tijdens het geven van borstvoeding. Wij maken kleine compacte voedingskussens. Je kent vast die lange kussens waar je met veel moeite het voedingskussen op de juiste manier kan gebruiken. Dit voedingskussen pak je, leg je op schoot en pakt je baby en legt deze aan. Ook als je je baby flesvoeding geeft helpt het voedingskussen je voor ondersteuning. Voor de kraamvisite is een voedingskussen er fijn. Vaak is je visite niet zo handig met baby’s en met het voedingskussen kan je baby rustig liggen en toch bij de visite op schoot.

Hieronder zie je een selectie van verschillende voedingskussens, deze zijn allemaal op bestelling gemaakt. Zo krijg je een idee wat wij kunnen maken en welke mogelijkheden er zijn! Wil je graag een voedingskussen bestellen vul dan het contact formulier in.

Eigenschappen:

  • Stevige ondersteuning van je rug en armen, geschikt voor gebruik bij borst- en flesvoeding.
  • Zorgt voor ontspanning tijdens de nachten. ( In bed )
  • Kan tijdens de zwangerschap gebruikt worden en zorgt voor steun van je knieën, rug en bekken.
  • De voedingskussens worden gevuld met EPS parels.
  • De hoes van het kussen is 100% katoen en deze kan gewassen worden op 40 graden.
  • Tegen meerprijs is het mogelijk om een kussen van bio-katoen te laten maken.
  • Een 2de unieke losse hoes is bij te bestellen.

De prijs van een voedingskussen is €42.94   Nu € 34,95

Wil je je eigen voedingskussen voorzien van een nieuwe hoes. Ook dan mag je ons mailen dan maken wij alleen een nieuwe hoes voor je.

 

 

Voedingskussen post

Voedingskussen Roze Hori          VoedingskussenText