* Tweelingwieg Julia

Onze tweelingwiegen zijn gemaakt door een erkende meubelmaker. De spijlen zitten op veilige afstand van elkaar, hiermee voldoet de wieg aan alle veiligheidseisen.

Omdat wij veiligheid erg belangrijk vinden verhuren wij de wieg incl. tussenschot. Dit schot is te plaatsen als je je kindjes apart van elkaar wilt laten slapen. Plaats je dit schot er niet tussen dan slapen je kindje samen. Ook hebben wij een wieg met een spijlen tussenschot. Wieg Julia is een vaste grote wieg waar 2 baby’s naast elkaar kunnen liggen.

Wieg Julia wordt compleet geleverd met 2x een matras, 2x moltonhoezen, 2x hoeslakens, 2x een laken en 2x een dekentje. Extra sets bedlinnen zijn extra te huren voor. €8.50. De wieg kan worden opgehaald of in overleg met ons kunnen wij hem komen bezorgen.

 

 

wieg-julia

Huurprijzen

Omdat wij vinden dat de komst van een kindje al duur genoeg is, verhuren wij alle wiegen zonder borg! Je huurt onze tweelingwieg Julia inclusief 2 x een matras en 2 x een setje bedlinnen.

Wieg Julia is beperkt op voorraad. Verlengen of schuiven met de huurperiode kan altijd.

  • 8   weken €98,-  + 2 kadootjes
  • 12 weken €138,- + 2 kadootjes
  • 16 weken €167,- + 2 kadootjes

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €16,99 service kosten.

De tweelingwieg kan niet met de post en zal daarom opgehaald moeten worden in Brummen ( Gelderland ) of wij kunnen de wieg bij je thuis bezorgen.

Informatie wieg Julia.

Geen borg

Levering is incl. matras. Matrasmaat is 40 bij 80 cm. Je kan ook 2 nieuwe matrassen erbij huren.

Wiegen vraag je aan via het formulier op de website. Je krijgt van ons dan een overeenkomst/factuur per mail (check even je spam)

Bezorging en retourneren: De wieg kan in Brummen bij ons worden opgehaald en retour gebracht worden. Maar in overleg kunnen wij hem ook brengen.

Verlengen of schuiven van de huurperiode is geen probleem en kan altijd.

tweeling-wieg-julia-wieghuren-nl