* Tweelingwieg Chicco Next 2 me

Tweeling Chicco Next 2 Me De tweelingwieg Chicco Next 2 / 2 x co sleepers De Chicco Next 2 Me wieg zijn co sleepers. Ben je in verwachting van een tweeling en wil je graag 2 x wieg Chicco Next 2 me huren dan kan dat bij ons.

De wiegen zijn Co sleeper’s en dat wil zeggen dat je de wieg aan 1 kant open kan doen en de wieg open tegen je eigen bed aan kan zetten maar je kan de wieg ook makkelijk sluiten. Dit is erg fijn om je baby tijdens het slapen dicht in de buurt te hebben. Je baby slaapt dan op een veilig plekje naast je. Omdat je een wieg en in jouw geval wiegen maar een korte periode gaat gebruiken kun je deze bij ons huren.

Wij leveren deze in de neutrale kleuren zoals grijs en beige. Heb je een speciale wens qua kleur, laat ons dit dan weten. Je ontvangt altijd 2 dezelfde kleuren.

Het gebruik van een wieg brengt veel voordelen met zicht mee. Op de foto zie je 2 Chicco Next 2 Me’s aan bed staan. Zowel 1 links als 1 rechts. Je kan er ook voor kiezen om beide wiegen aan 1 kant te zetten of sommige ouders zetten de wiegen aan het voeteneinde.

Je hoeft ‘s nachts je bed niet uit met de Chicco Next 2 Me. Zelf ben ik echt fan van onze Co-Sleepers. Ik heb zelf geen ervaring met het gebruik van 2 Chicco Next 2 Me’s omdat ik zelf geen tweeling heb gekregen maar, hoe fijn is het om op een veilige manier naast je kleine baby wakker te worden. En nog fijner is al je ’s nachts lekker in de bed kan blijven.

Vaak loopt een bevalling van een tweeling net iets anders dan bij een eenling. Je bevalt in het ziekenhuis en weet vaak vanaf welke week je baby’s geboren worden. Op tijd reserveren van de wiegen is aan te raden en het verschuiven van de huurperiode/startdatum van huren is geen probleem.

Hieronder vind je de prijzen voor het huren van tweeling Chicco Next 2 Me.

Huurprijzen:  2 x Chicco Next 2 Me/ Tweeling Chicco Next 2 Me ♥ OP VOORRAAD

4 weken huur €67,98   €48,- + kadootjes

8 weken huur €127,78  €96,- + kadootjes

12 weken huur €177,-  €132.99 + kadootjes

16 weken huur €216,-  €162,- + kadootjes

20 weken huur €250    €187.50 + kadootjes & 2 set bedlinnen

Boven genoemde prijzen zijn incl. BTW en excl. 1 x €26.40 service, bezorg en retourkosten

Voordelen van het gebruik van de Chicco Next 2 Me

Verkleind de kans op wiegendood, praktisch, stimuleert en vereenvoudigt het geven van borstvoeding, je leert je baby sneller kennen, je baby houdt zich goed op temperatuur en groeit daarom beter, comfortabeler- baarmoeder was ook niet groot, stimuleert de ademhaling van de baby, hechting tussen jouw en je baby, goed en beter herstel voor jouw als net bevallen moeder, je kan snel reageren als je baby zich verslikt of moet spugen, het stelt je gerust en geeft je baby een veilig gevoel, daarnaast blijkt uit onderzoek dat samen slapen de band versterkt tussen jouw en je baby en helpt het je baby om zelfverzekerder en sociaal op te groeien.

Eigenschappen 1 wieg

  • Wieg kan losstaand en aan het bed bevestigd worden
  • 2 wielen met remmen
  • 2 anti-slip voeten
  • Inclusief matrassen Evt. nieuwe matrassen voor €42,- extra
  • Inclusief opbergtas
  • Passend bedlinnen is bij te huren €8,50 per set.
  • 2 riemen voor bevestiging aan je bed.
  • Eenvoudig te monteren en demonteren
  • Verwijderbare en wasbare bekleding
  • Geschikt vanaf de geboorte tot je baby gaat draaien
  • Afmetingen wieg: 93 x 69 x 66/81 cm
  • Matrashoogte: max. 56 cm!
  • Verstelbaar in 6 hoogtes: 66 – 81 cm
 • Tip: Het bedlinnen van je ledikanten kun je gebruiken op deze wieg en aangezien iedereen dit in de babyuitzet heeft, leek ons dit makkelijker en voordeliger.

Gelijk de wiegen  aanvragen/reserveren. Soms doet het formulier  het niet en dan mag je mailen naar info@wieghuren.nl of even bellen 06 22290482

Informatie over de Chicco Next 2 Me

De tweeling Chicco Next 2 Me vraag je aan via het formulier op de website. Je krijgt van ons dan een overeenkomst/factuur per mail (check even je spam)

Bezorging en retourneren gaat via Postnl en je betaald éénmalig €26.40 service, bezorg en retourkosten. Voor buitenland gelden andere bezorgprijzen. Voor het retouneren heb je nodig een printer om het label uit te printen en breed/goede tape om de doos dicht te plakken. De wieg lever je weer in bij een Postnl punt in de buurt. Bewaar de bon van afgifte goed.

Je betaald éénmalig €26.40 service, bezorg en retourkosten

Verlengen of schuiven van de huurperiode is geen probleem en kan altijd.

Spoed, voor 12.00 uur besteld en verwerkt is onder normale omstandigheden de volgende werkdag in huis.

Gratis afhalen en retourneren kan in Brummen

Kleur van de wieg en extra wensen kun je aangeven.

Meet even je bed op vanaf de grond tot aan bovenkant matras. Is je bed hoger dan 56 cm dan zou ik je het advies willen geven om wiegen Chloé te huren. Tijdens de kraamweek moet je klossen onder je bed. De hoogte van de klossen gaat de Chicco Next 2 Me niet halen, wieg Chloé haalt deze hoogte wel.

 

 tweeling wiegen. Chicco Next 2 Me huren

 

Andere bekeken ook de vaste tweelingwieg Julia of tweelingwieg co sleeper hout.

 Wieg Julia