Matrassen nieuws!

Nieuwe matrassen huren bij Wieg Huren.

Dit kon al wel bij ons.. Maar we willen meer…. 🙂

Afgelopen week is er bij Wieg Huren een vertegenwoordiger van matrassen langs geweest om te vertellen over het verschil in materiaal en welke wij het beste kunnen gaan gebruiken voor de verhuur!

Weet jij het verschil tussen een koudschuim en een polyether matras!?

Het grote verschil in de 2 zit hem in: Een koudschuim matras heeft een beter ventilerend vermogen en is daardoor ook koel. Een koudschuim matras is veel veerkrachtiger dan polyether.  Levensduur van een koudschuim matras is veel langer. Een koudschuim matras heeft een open celstructuur en is veel veerkrachtiger dan een polyether. Als een baby lang op een polyether matras slaapt kan er kuilvorming ontstaan.

Een polyether matras heeft een dichte celstructuur en de levensduur is kort en er kan kuilvorming ontstaan. Een koudschuim heeft een open structuur, ventileerd beter en heeft een lange levensduur. Alleen een koudschuim matras is wel duurder dan een polyether matras.

Bij Wieg Huren heb je al de optie om een nieuw matras erbij te huren maar we willen meer…………. Hier zijn we nu mee aan het rekenen en aan het bekijken wat de klanten willen.

Heb jij een mening over hoe we dit nu kunnen gaan doen! Dan mag je altijd meedenken en ons even mailen. info@wieghuren.nl 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *