*Kenmerken van het bad

 Maten

Binnen 142 x 114 x 69cm

Buiten 193 x 165 x 76 cm

Volume 650 liter

Binnenhoes

De binnenhoes bedekt de volledige binnenzijde van het bad, inclusief de handvatten, voor een veilige en hygiënische badbevalling. De slanghouder zorgt voor het makkelijker vullen van het bad.

Handvaten

Moeders hebben gevraagd om handvaten  aan de zij- en bovenkant om zo controle te hebben over hun bewegingen in het water.

Bekerhouder

Makkelijk je fles/drinkbeker binnen handbereik.

In hoogte aan te passen

Verloskundigen hebben aangegeven dat sommige moeders een lagere zijkant nodig hebben om makkelijker in en uit te stappen. Door de drie aparte luchtkamers is de hoogte aan te passen.

Ruimte voor je partner

Het “normaal” bad heeft genoeg ruimte voor je partner, mocht hij/zij ook willen instappen. Veel koppels houden van de intimiteit en gedeelde ervaring van het samenzijn in het bad.

Zitje

Het opblaasbare zitje is een comfortabele plek om te zitten, om na de bevalling in bad met de baby te kunnen ontspannen.

Eivormig bad

Sommige moeders willen graag knus zitten, terwijl anderen behoefte hebben aan ruimte. Daarom is het bad aan de ene zijde iets smaller en aan de andere zijde juist weer breder.

Bodem

Moeders willen comfort op de bodem van het bevallingsbad. Al onze baden hebben een zachte opgeblazen vloer en de witte vloer vergroot de zichtbaarheid voor de verloskundige.