* Hygiëne en bedlinnen

img_5927Hygiëne

Om het materiaal van onze wiegen zo schoon mogelijk te houden, vragen we je het bedlinnen en matrassen zo hygiënisch mogelijk te gebruiken. Alle onderdelen zijn wasbaar en afneembaar wat een maximale hygiëne garandeert. Daarnaast controleren wij elke wieg zorgvuldig en worden onze wiegen altijd schoongemaakt voor dat de wieg bij ons weg gaat.
Wij zorgen tijdig voor vervanging van de materialen, zodat alles altijd in optimale staat verkeerd. De wiegen voldoen aan alle veiligheidseisen.
 

Bedlinnen

1 set bedlinnen bestaat uit: 1 deken, 1 molton, 1 hoeslaken en 1 lakentje.  De molton,hoeslaken en laken worden  standaard wit geleverd. De dekentjes hebben een kleurtje. Heb je een wens voor het kleur bedlinnen geeft dit dan aan ons door.  Je kan een set of extra set bedlinnen bij ons erbij huren voor €8.50 voor de gehele huurperiode. Ons bedlinnen word voor het naar je toe komt altijd gewassen en gestreken. De meeste stukken zijn van 100% katoen, soms zijn er jersey hoeslakens. Wil je graag een nieuwe set huren of kopen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wij verwachten van de klant dat het bedlinnen ook gewassen weer retour komt en in de juiste kleur zoals aangeleverd. Let bij het wassen erop dat de witte hoeslakens en lakens niet bij je rode broek in komen. 🙂 De dekens kun je het beste na het wassen in de droger doen, dan blijven ze lekker zacht. Heb je geen droger dan droog je ze zoals je gewend bent.

 

 

 

Matras GOED NIEUWS! Vanaf oktober gaan wij zoveel mogelijk  koudschuim matrassen leveren bij de wiegen.

Bij ons huur je de wieg incl. matras. Wij bekijken zorgvuldig altijd de matrassen na en zorgen tijdig voor het vervangen van het matras. Wist je dat je ook een nieuw matras bij ons erbij kan huren. Kijk voor dit aanbod bij de wiegen.

Nieuwe wieg huren

Wil je graag een hele nieuwe wieg huren. Geef dit aan ons door en wij kijken wat de mogelijkheden zijn.

Merken bedlinnen

 

// Hier denk je vast niet over na \\
 
Als je bij ons een wieg huurt dan komt de wieg in een doos naar jullie toe.
Waar je waarschijnlijk nooit bij nadenkt als je een pakket krijgt is dat deze dozen geld kosten. 🗳️
En ze zijn niet goedkoop. De doos voor wieg Chloé, de houten co sleeper kost al snel €6.24 per doos.
 
Graag willen wij de dozen vaker gebruiken dan 1 keer en daarom wil ik je vragen als je bij ons een wieg huurt of gaat huren dat je wat voorzichtig bent met de doos en met het plakband op de dozen.
Wij hebben op elke wieg een plek aangeven waar het adreslabel op mag voor retour. Graag daar ook het label opplakken.