* Huurvoorwaarden bevallingsbad

Huurvoorwaarden

De huurperiode van een bevallingsbad is 6 weken: In week 36 ontvang je het bad in huis. Als wij het bad in slechte staat of incompleet terug ontvangen worden de kosten voor reparatie, vervanging en/of schoonmaakkosten in rekening gebracht.

Betaling: Je ontvangt de factuur per mail.

Levering/ophalen/retour: Het bad wordt in week 36 van je zwangerschap geleverd en retour na je bevalling ( week 42)  Ook kun je het bad zelf afhalen en retour brengen in Brummen.

Reserveren: Reserveren is wenselijk om teleurstelling te voorkomen. Tijdens de huurperiode kunt u verlengen onder voorbehoud dat er nog geen andere reservering van het bad is. Om administratieve redenen brengen wij voor het verlengen tijdens de huurperiode €5,- in rekening.

Aansprakelijkheid: Het gebruik van het bad  is geheel voor eigen risico en Wieg Huren kan dan ook niet aansprakelijk worden gehouden voor welke schade en/of letsel dan ook. Je bent zelf verantwoordelijk voor het veilig en juist gebruik van het bad en de meegeleverde materialen/accessoires.

Annulering van het bevallingsbad: Je kan het bad binnen 4 weken naar het ontvangen van de factuur annuleren.

Verplichtingen van de huurder: Je bent verplicht de meegeleverde binnenhoes te gebruiken. Het bad moet in de originele staat en onbeschadigd retour.  Eenmaal het bad opgezet en gevuld met water kan deze niet meer verplaats worden naar een andere ruimte. Eventuele schade aan het bevallingsbad  dient direct aan ons gemeld te worden. Na het gebruik van het bevallingsbad kun je de binnenhoes weggooien de rest van de accessoires gaan retour.

Schade: Alle kosten van schade zullen in rekening worden gebracht/worden verhaald op de huurder.

Strafbare feiten: In het geval van strafbare feiten zoals diefstal, verduistering en vernieling zal er aangifte worden gedaan bij de Politie. Alle kosten die hieruit voortvloeien zullen worden verhaald op de huurder.