* Tweelingwieg Julia

Onze tweelingwiegen zijn gemaakt door een erkende meubelmaker. De spijlen zitten op veilige afstand van elkaar, hiermee voldoet de wieg aan alle veiligheidseisen.

Omdat wij veiligheid erg belangrijk vinden verhuren wij de wieg incl. tussenschot. Dit schot is te plaatsen als je je kindjes apart van elkaar wilt laten slapen. Plaats je dit schot er niet tussen dan slapen je kindje samen. Ook hebben wij een wieg met een spijlen tussenschot.

Wieg Julia wordt geleverd met 2x een matras, 2x moltonhoezen, 2x hoeslakens, 2x een laken en 2x een dekentje. Een tweede set bedlinnen is extra bij te huren. €8.50. De wieg kan worden opgehaald of in overleg met ons kunnen wij hem komen bezorgen.

 

 

wieg-julia

Huurprijzen

Omdat wij vinden dat de komst van een kindje al duur genoeg is, verhuren wij alle wiegen zonder borg! Je huurt onze tweelingwieg Julia inclusief 2 x een matras en 2 x een setje bedlinnen.

Tweelingwieg Julia 

 

Voor 8 weken € 98,-
Voor 12 weken € 138,-
Voor 16 weken € 167,-
 Set bedlinnen extra 1x €8.50

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €16,99 service kosten

De tweelingwieg kan niet met de post en zal daarom opgehaald moeten worden in Brummen of wij kunnen de wieg bij je thuis bezorgen.

 

tweeling-wieg-julia-wieghuren-nl