–>Chicco Next 2 Me wieg Light Grey of Brown

Chicco Next 2 Me De Chicco Next 2 Me wieg is een co sleeper en dat wil zeggen dat je de wieg aan 1 kant open kan doen en de wieg open tegen je eigen bed aan kan zetten maar je kan de wieg ook makkelijk sluiten. Dit is erg fijn om je baby tijdens het slapen dicht in de buurt te hebben. Je baby slaapt dan op een veilig plekje naast je. Omdat je een wieg maar een korte periode gebruikt kun je deze bij ons huren. Wij leveren deze in de neutrale kleuren zoals grijs en beige. Heb je een speciale wens qua kleur, laat ons dit dan weten. Het gebruik van een wieg brengt veel voordelen met zicht mee.

Huurprijzen: Wieg Chicco Next 2 Me   ♥ op voorraad

Verlengen of schuiven van de huurperiode is altijd mogelijk.

Voor 4 weken €24,-

Voor 8 weken €48

Voor 12 weken €72

Voor 16 weken €96

Voor 20 weken  120                                                          

Verlengen tot 28 weken gratis

Alle bovengenoemde prijzen zijn incl.BTW en excl. bijkomende kosten

Verkleind de kans op wiegendood, praktisch, stimuleert en vereenvoudigt het geven van borstvoeding, je leert je baby sneller kennen, je baby houdt zich goed op temperatuur en groeit daarom beter, comfortabeler- baarmoeder was ook niet groot, stimuleert de ademhaling van de baby, hechting tussen jouw en je baby, goed en beter herstel voor jouw als net bevallen moeder, je kan snel reageren als je baby zich verslikt of moet spugen, het stelt je gerust en geeft je baby een veilig gevoel, daarnaast blijkt uit onderzoek dat samen slapen de band versterkt tussen jouw en je baby en helpt het je baby om zelfverzekerder en sociaal op te groeien.

Je hoeft ‘s nachts je bed niet uit. Zelf ben ik echt fan van onze co-sleepers. Hoe fijn is het om op een veilige manier naast je kleine baby wakker te worden. En nog fijner is al je ’s nachts lekker in de bed kan blijven. Geef je borstvoeding? Dan kun je echt blijven liggen. Zorg ervoor dat je doekjes en luiers bij de hand hebt. 

HUUR OF RESERVEER DE CHICCO NEXT 2 ME, NU VOOR MAAR €6,- PER WEEK! OP=OP

Eigenschappen

  • Wieg kan losstaand en aan het bed bevestigd worden                                            
  • 2 wielen met remmen
  • 2 anti-slip voeten
  • Inclusief matras. Evt. nieuw matras voor €25.99,- extra                                                        
  • Inclusief opbergtas
  • Passend bedlinnen is bij te huren €8,50 per set.
  • 2 riemen voor bevestiging aan je bed.
  • Eenvoudig te monteren en demonteren
  • De wieg kan mee het vliegtuig in.
  • Verwijderbare en wasbare bekleding
  • Geschikt vanaf de geboorte tot je baby gaat draaien
  • Afmetingen wieg: 93 x 69 x 66/81 cm
  • ! Matrashoogte: 43 tot 56 cm. max. 58 cm
  • Verstelbaar in 6 hoogtes: 66 – 81cm bovenkant wieg
 • Tip: Het bedlinnen van je ledikanten kun je gebruiken op deze wieg en aangezien iedereen dit in de babyuitzet heeft, leek ons dit makkelijker en voordeliger.

 

Gelijk de wieg aanvragen/reserveren. Soms doet het contactformulier het niet ( Ipad ) en dan mag je mailen naar info@wieghuren.nl of bellen naar 06 22290482

Informatie 

De Chicco Next 2 Me vraag je aan via het formulier op de website. Je krijgt van ons dan een overeenkomst/factuur per mail (check even je spam)

Bezorging en retourneren gaat via Postnl en wij rekenen €6,99 (Nl) per zending. Voor buitenland gelden andere bezorgprijzen. Voor het retouneren heb je nodig een printer om het label uit te printen en breed/goed tape om de doos dicht te plakken. De Chicco Next 2 Me lever je weer in bij een Postnl punt in de buurt. Heb je moeite met de wieg retour brengen naar het Post kantoor omdat je bijv. geen auto hebt. Laat het ons dan even weten.

Je betaald éénmalig €7,99 handelingskosten.

Verlengen of schuiven van de huurperiode is geen probleem en kan altijd.

Spoed, voor 12.00 uur besteld en verwerkt is onder normale omstandigheden de volgende werkdag in huis.

Gratis afhalen en retourneren kan in Brummen

Kleur van de wieg en extra wensen kun je aangeven

Wil je voor 1 of 2 weken een wieg huren. Dan kan dat ook

Meet even je bed op vanaf de grond tot aan bovenkant matras. Is je bed hoger dan 56 cm dan zou ik je het advies willen geven om wieg Chloé te huren. Tijdens de kraamweek moet je klossen onder je bed. De hoogte van de klossen gaat de Chicco Next 2 Me niet halen. Ga je liever voor het nieuwste model van de Chicco dan kies je voor de Dream Legend

night-breese

 

 

Night Breeze topper: De Chicco Next2me Night Breeze is een topper om aan het matrasje te bevestigen. Zorgt voor lucht tussen het matras en het laken om zo de temperatuur van de baby te regelen. Vanaf de geboorte. Met elastieken aan het matras te bevestigen. Je kan deze topper extra bij huren. €15,- voor de gehele huurperiode.

 

wieg huren wieg Suus

img_6105