Co sleeper, aanschuifbedje

Een co sleeper of aanschuifbedje is een wieg die je aan 1 kant open kan doen en zo kan je hem tegen je eigen bed aanzetten. Je kan de wieg ook weer sluiten en dan hebt je een normale wieg. Vooral bij wieg Chloé heb je binnen een hand om draai een normale houten wieg. De eerste periode en dat is vanaf geboorte t/m 6mnd kan je een wieg gebruiken. Een wieg gebruik je dan ook maar een korte periode. Als je baby gaat draaien of zich op de knietjes trek kun je de wieg niet meer gebruiken en word het tijd voor het ledikant.

Hieronder vind je een korte overzicht van de co sleepers of aanschuifbedjes die wij verhuren. Wil je meer informatie over de wiegen. Klik dan op de gewenste wieg.

Wat is er nu zo handig aan een co sleeper?

  • Je ligt vlak bij je baby.
  • Je kan je baby ruiken, aanraken en horen. En de baby kan jou ook ruiken en horen.
  • Krijg je een geplande keizersnee, dan zou je eigenlijk een co sleeper erbij moeten krijgen.  Je kan je kindje makkelijk pakken.
  • Voor de baby is het fijn om zo dicht mogelijk bij de moeder te zijn. Het geeft je baby een geruststellend gevoel dat hij of zij weet dat je er bent.
  • Geef je borstvoeding dan stimuleert het ook nog eens de borstvoeding.

  Wieg Chloé Co chloe-0035sleeper voor boxspring ook in wit leverbaar. Dit is een houten co sleeper/aanschuifbedje en kan tot een hoogte van 71 cm. Deze wieg haalt als enigste de hoogte van je klossen.  Klossen moet je rond week 37 onder je bed hebben staan zodat je bed hoger staat voor de bevalling of de kraamweek. Na de kraamweek mogen de klossen weer onder je bed vandaan en dan zet je de co sleeper lager.

 

 

 

 

 

 

img_6105 Chicco Next 2 Me, Zilver,Bruin,roze en mint .Dit is een bekende wieg. Heb je hem gezien op tv. Dit is de Chicco Next 2 Me. Wij verhuren deze wieg met veel succes en ontvangen altijd leuke en tevreden baby’s op foto’s

 

 

 

 

 

 

 

 

wieg-suus-dream Chicco Next 2 Me Dream Legend Een broertje voor van de Chicco Next 2 Me. Deze heeft wat extra functie’s. De wieg kan bijv. schommelen en heeft een ander systeem om de wieg te openen en te sluiten.

 

 

 

 

 

 

 Tutti Bambini CoZee Oak/Charcoal of in Grey/silver 

bambine-co-zee-wieghurenEen beetje nieuw op de markt en nog niet heel bekend is deze mooie uitziende wieg. De Tutti Bambini. Deze wieg heeft een mooie uitstraling. Maar waarom hij zo duur moet zijn? Dat weet ik ook niet. Daarom is huren misschien wel een idee.

 

 

 

 

 

 

 

Troll  ( Binnenkort leverbaar)

troll-wieg-huren