♥ Boxhoes

Boxhoes:

boxhoes-roze-dubbele-sterHeb jij ook nieuwsgierige huisdieren of wil je de box gewoon leuk kunnen afdekken? Dan is onze boxhoes een goede oplossing! Deze wordt uiteraard op maat gemaakt en met de stof van jouw keuze. De hoeken worden zo gestikt dat je deze makkelijk over de box heen kan trekken en de koortjes zorgen ervoor dat de hoes op zijn plaats blijft.

Katten wil je liever niet in je box hebben ivm hygiëne. Je baby ligt dan op de kattenharen. Als de baby later gaat draaien en proberen te staan zal het wel eens met zijn mondje op het boxkleed komen en als die dan vol zitten met haren is dat niet zo fijn. Met hygiëne denken we ook aan wat de kat met zich mee draagt aan de pootjes of op zijn vacht.

Een boxhoes is al te bestellen vanaf € 27,50

Een boxhoes voor een tweelingbox €34.50

Wist je dit:  Dat als je zwanger bent je de kattenbak niet verschonen vanwege de uitwerpselen van de kat. Er bestaat namelijk een redelijke kans dat je besmet raakt met de parasiet toxoplasmose gondii. Deze parasiet verspreidt zich via kattenpoep en vlees. Vrijwel alle diersoorten en de mens kunnen besmet raken. Maar alleen in katachtigen kan de parasiet zogeheten oöcysten (een soort eitjes) vormen. Via kattenpoep komen deze eitjes in het milieu terecht, waar ze lang kunnen overleven.

wieg huren boxhoes%20met%20kat%2011                 boxhoes%20ptt

Boxhoes        box-hoes-appelgroen2

box-hoes-grijs-ster                                  boxhoes-fajen

Ja! Ik wil een boxhoes bestellen. Vul dan het contactformulier in of als dat niet lukt stuur dan een mailtje naar creatief@wieghuren.nl  

Een boxhoes is al te bestellen vanaf € 27,50 excl. verzendkosten. Meestal kan de boxhoes als brievenbuspakket worden bezorgd. €4.10