Algemene voorwaarden

Betaling: Zodra je de factuur hebt ontvangen heb je 30 dagen om deze aan ons te voldoen en bij per direct huren moet de betaling bij ons binnen zijn voor de wieg naar jouw toe komt. ( betalingsbevestiging ).

Levering/ophalen/retour: De meeste wiegen kunnen met de post verstuurd worden en ook weer retour gaan met de post. Met uitzondering van de vaste tweelingwieg Julia.  Het opsturen via de post en het retour gaan gebeurt uitsluitend met PostNL. Je kan de wiegen ook zelf afhalen in Brummen en retour brengen in Brummen. De huurperiode gaat in zodra de wieg/gehuurde in je bezit is en eindigt als de wieg/het gehuurde weer in ons bezit is.

Reserveren: Reserveren is wenselijk om teleurstelling te voorkomen. Tijdens de huurperiode kunt u verlengen onder voorbehoud dat er nog geen andere reservering op de wieg/het gehuurde gedaan is. Om administratieve redenen brengen wij voor het verlengen tijdens de huurperiode €5,89  in rekening. Het verkorten van de huurperiode is niet mogelijk.

Aansprakelijkheid: Het gebruik van de wieg/het gehuurde is geheel voor eigen risico en Wieg Huren kan dan ook niet aansprakelijk worden gehouden voor welke schade en/of letsel dan ook. Je bent zelf verantwoordelijk voor het veilig en juist gebruik van de wieg/het gehuurde en de meegeleverde materialen/accessoires.

Annulering van de reservering: Annuleren van de reservering kan 4 weken voor de reserveringsdatum kosteloos en anders wordt er een bedrag van €10,- in rekening gebracht

Verplichtingen van de huurder: De wiegen/gehuurde moet in de originele staat en onbeschadigd retour. Bedlinnen moet gewassen en gestreken retour. De wieg moet schoon worden ingeleverd. Vlekken, stof, haren op de wieg of matras moeten verwijderd zijn. Eventuele schade aan de wieg/het gehuurde en/of meegeleverde materialen/accessoires dient direct aan ons gemeld te worden. Er mag niet gerookt worden bij de wieg en er mogen geen huisdieren in de wieg.

Schade: Alle kosten van schade zullen in rekening worden gebracht/worden verhaald op de huurder.

Strafbare feiten: In het geval van strafbare feiten zoals diefstal, verduistering en vernieling zal er aangifte worden gedaan bij de Politie. Alle kosten die hieruit voortvloeien zullen worden verhaald op de huurder.