* Algemene voorwaarden

Betaling: Zodra je de factuur hebt ontvangen heb je 30 dagen om deze aan ons te voldoen en bij per direct huren moet de betaling bij ons binnen zijn voor de wieg naar jouw toe komt. ( betalingsbevestiging )

Levering/ophalen/retour:  De meeste wiegen kunnen met de post verstuurd worden en ook weer retour met de post. Het opsturen via de post en het retour gaan gebeurt uitsluitend met PostNL. Je kan de wiegen ook zelf afhalen in Brummen en retour brengen in Brummen. De huurperiode gaat in zodra de wieg/gehuurde in je bezit is en eindigt als de wieg/het gehuurde weer in ons bezit is. Aan het einde van de huurperiode kun je zelf de retourlabel activeren en uitprinten. Deze link is te vinden in de mail van de track en trace.

Reserveren: Reserveren is wenselijk om teleurstelling te voorkomen. Tijdens de huurperiode kunt je verlengen onder voorbehoud dat er nog geen andere reservering op de wieg/het gehuurde gedaan is. Om administratieve redenen brengen wij voor het verlengen tijdens de huurperiode €5,89 in rekening. Het verkorten van de huurperiode is niet mogelijk en je kan geen geld terug krijgen als je de wieg eerder retour stuurt.

Aansprakelijkheid: Het gebruik van de wieg/het gehuurde is geheel voor eigen risico en Wieg Huren kan dan ook niet aansprakelijk worden gehouden voor welke schade en/of letsel dan ook. Je bent zelf verantwoordelijk voor het veilig en juist gebruik van de wieg/het gehuurde en de meegeleverde materialen/accessoires.

Annulering van de reservering: Annuleren van de reservering kan 8 weken voor de reserveringsdatum kosteloos en anders wordt er een bedrag van €15,- in rekening gebracht.

Verplichtingen van de huurder:  De wieg moet in de originele staat en onbeschadigd retour. Bedlinnen moet gewassen en gestreken retour. De wieg moet schoon worden ingeleverd. Vlekken, stof, haren op de wieg of matras moeten verwijderd zijn. Treffen wij bij het retour gaan wel vlekken op/in/aan de wieg dan brengen wij de kosten van wassen in rekening. Ook vragen wij je de hoes om het matras even door een handwarm sopje te halen en droog aan ons aan te leveren. Ook hier geldt dat wij de gemaakte kosten in rekening brengen. Eventuele schade aan de wieg/het gehuurde en/of meegeleverde materialen/accessoires dient direct aan ons gemeld te worden. Er mag niet gerookt worden bij de wieg. Huisdieren mogen niet in de wieg liggen. Als dit wel gebeurt brengen wij de stoomkosten in rekening.

Uit/in check formulier. Bij de levering van de wieg ontvang je een uit/in check formulier. Hier staat op wat wij allemaal geleverd hebben. Ben je het niet eens met de levering zoals vermeld op het formulier neem dan binnen 5 werkdagen contact met ons op.

Schade: Alle kosten van schade zullen in rekening worden gebracht/worden verhaald op de huurder.*

Strafbare feiten: In het geval van strafbare feiten zoals diefstal, verduistering en vernieling zal er aangifte worden gedaan bij de Politie. Alle kosten die hieruit voortvloeien zullen worden verhaald op de huurder.

*Meer kosten na verhuur indien van toepassing:

Schoonmaakkosten bij ernstige vervuiling van de wieg €45,-

Vervangen van matras: €47,50

Vervangen rits,drukknopen enzo €45,-

Reparatie aan frame/houtwerk € op nacalculatie.

Niet wassen van het hoesje om de matras €15,-

Missen van de banden bij de wieg Chicco of Chloé €31,-

Missen van onderdelen wieg € op nacalculatie.

Ongewassen en ongestreken bedlinnen €25,-

Missen van bedlinnen per stuk €12.50

Totaal vervangen set na defect: € 250,- (vervangingswaarde)

Bovengenoemde kosten worden achteraf door belast door middel van een factuur.